Mooie plekken Lefkas —> Drone video + Top 3 bezienswaardigheden

Schildpad

Ben je op zoek naar mooie plekken op Lefkas? Dat klinkt alsof je een heerlijke vakantie in het vooruitzicht hebt. Lefkas (ook wel Lefkada genoemd) is een fantastisch eiland waar menig toerist zijn hart op kan halen. Zeker als je van tropische stranden en gezellige dorpjes houdt, ben je hier helemaal aan het juiste adres. Om je te inspireren voor een onvergetelijke vakantie delen we op deze pagina een super gave drone video en vertellen we je meer over onze top 3 bezienswaardigheden.

Drone video van de mooiste plekken op Lefkas

Genoten van deze dronebeelden? Surf dan eens naar dronemeaway.com voor meer gave drone video’s.

Porto Katsiki Beach

Beeld je eens in: een prachtig zandstrand aan azuurblauw zeewater, met daarachter een krijtwitte rotswand die volledig groen begroeid is. Zie je het plaatje voor je? Dan heten we je van harte welkom op Porto Katsiki Beach. Dit is absoluut een van de mooiste plekken op Lefkas en misschien wel het mooiste strand van heel Europa. Zeker als je een echte strandliefhebber bent, is deze plek niet te missen tijdens je vakantie op Lefkas!

Nidri

Een andere mooie plek op Lefkas is de gezellige badplaats Nidri. Hier ervaar je een prettig vakantiegevoel en zijn alle ingrediënten aanwezig om het er eens lekker van te nemen. Zo kun je heerlijk wandelen over de boulevard, een souvenir scoren bij de gezellige winkeltjes of een hapje eten met uitzicht op zee. Wil je ook graag een leuke activiteiten ondernemen? Dan is het aan te raden om een bootje te huren en de Meganisi eilanden te ontdekken. Een andere optie is op de boot te stappen voor een dagtocht naar Kefalonia. Ook heel gaaf!

Kathisma Beach

We sluiten deze top 3 mooiste plekken op Lefkas af met een bezoek aan het langste strand van het eiland, genaamd Kathisma Beach. Hier kun je een heerlijk plekje uitzoeken om je handdoek uit te gooien en te genieten van de Griekse zon. En dat terwijl je jezelf in een prachtige en natuurrijke omgeving bevind, waar je ook nog eens een lekker drankje kunt drinken bij de beach bar! Ben je toe aan meer activiteit? Dan kun je hier ook paragilden.