Lees hier over de mooiste stranden van Curaçao

Eén ding dat je hoe dan ook gaat doen als je op vakantie bent op Curaçao, is naar het strand gaan. En waarschijnlijk doe je dat wel meer dan één keer. Gelukkig hoef je op dit eiland dan niet telkens naar hetzelfde strand, want op Curaçao zijn tal van verschillende stranden.  Van al deze stranden hebben wij de drie mooiste uitgekozen om aan jou voor te stellen.

Playa Piskado

Houd jij van snorkelen? Dan is een bezoekje aan het Playa Piskado zeker de moeite waarde. In het water bij dit strand vind je namelijk niet alleen de meest wonderlijke vissen, maar ook prachtige schildpadden. Deze dieren zijn stuk voor stuk goed te bewonderen door het enorm heldere water.

 

Jan Thiel

Ook een echte aanrader is het strand genaamd Jan Thiel. Vooral mensen die graag wat luxe willen, zullen hier graag komen. Naast de gelegenheid om verschillende watersporten te doen, kun je hier namelijk ook heerlijk vertoeven in één van de twee zwembaden. Daarnaast kun je er ook heerlijk eten, waardoor een strandbezoek is te combineren met een diner.

 

Playa Abou 

Bij het Playa Abou tref je geen grote voorzieningen aan, zoals zwembaden en restaurants, maar dat maakt het strand niet minder mooi. Integendeel, juist het feit dat hier nog niet van alles aanwezig is, geeft dit strand iets natuurlijks. Wat hier ook nog aan bijdraagt, is dat het strand echt gigantisch is. Alle ruimte dus om in alle rust te genieten.

 

Lees meer over Curacao op ABCEilanden.nl.