In Sri Lanka backpacken kan ontzettend leuk zijn

Backpacken is iets dat veel mensen erg leuk vinden of leuk lijkt om te doen. Welk land je uitkiest om in te gaan backpacken bepaalt natuurlijk ook wat voor ervaringen je opdoet tijdens je reis. In Sri Lanka backpacken zal gegarandeerd een hoop plezier opleveren. Voordat je hier kunt gaan backpacken moet je wel een aantal dingen regelen. Is het budget bijvoorbeeld wel groot genoeg? En mag je Sri Lanka zomaar in? Wij vertellen je alles dat je moet weten voordat je in Sri Lanka gaat backpacken.

Het regelen van de reis naar Sri Lanka

In Sri Lanka heb je een soort van visum nodig. Je moet namelijk een ETA aanvragen. Je hoeft echter niet bang te zijn dat dit veel geld kost of tijd in beslag neemt. Het aanvragen van dit Sri Lanka visum kost namelijk slechts 35 dollar. Bovendien kan dit gewoon online. Met een ETA mag je 30 dagen lang in Sri Lanka verblijven. Dit is dus iets dat je totaal niet zou moeten afschrikken! Het aanvragen van het visum stelt niet zoveel voor, zolang je het maar niet vergeet om te doen.

Voor een vliegticket naar Sri Lanka moet je zo een €600 verwachten. Dit is echter volledig afhankelijk van de periode waarin je richting het land vertrekt. Wanneer je wilt gaan backpacken, dan kunnen we het erg aanraden om de prijzen van de tickets goed in de gaten te houden. Wanneer je de reis goed inplant kan je namelijk nog veel goedkoper uit zijn. Wil jij je reis naar Sri Lanka helemaal goed voorbereiden? Dan is het aan te raden om eens op de website van reisjevrij.nl te kijken. Hier vind je informatie over het backpacken in verschillende landen, waaronder Sri Lanka.

Hoe duur is het om in Sri Lanka te backpacken?

Sri Lanka is een land dat echt extreem goedkoop is om in te backpacken. Dit maakt het ook gelijk tot een zeer populaire bestemming onder backpackers! Want wie wil er nou niet voor weinig geld een mooi land als Sri Lanka verkennen? Aan €20 per dag zullen de meeste mensen al genoeg hebben in Sri Lanka. Dit bedrag kan nog stukken goedkoper wanneer je echt op de kosten gaat letten. De lage kosten van het backpacken in Sri Lanka maken het bijzonder aantrekkelijk. Wanneer je in een land in Zuid-Amerika wilt gaan backpacken ben je vaak al het dubbele kwijt.

Backpacken in Sri Lanka & Malediven

Het backpacken in Sri Lanka kan ontzettend leuk zijn, maar wist je ook dat je dit kon combineren met een bezoek aan de Malediven? Erg veel mensen kiezen ervoor een bezoek aan deze landen met elkaar te combineren. Sri Lanka is een populair land om te backpacken, terwijl de Malediven een zeer populaire vakantiebestemming is voor de wat luxere vakanties. Echter kan je ook met een kleiner budget zeker wel rondkomen in de Malediven. We kunnen je zeker aanbevelen om een reis naar deze landen te combineren. Beide landen zijn namelijk prachtig om te zien.