Een bedrijfsuitje

amsterdam

De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedere individu welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een echte toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Naast vaste arrangementen, een bedrijfsuitje, een groepsuitje en bedrijfsuitjes Amsterdam, zijn er ook losse activiteiten mogelijk op het gebied van teambuildinguitjes, personeelsuitjes en andere teamuitjes. Zoals bijvoorbeeld lossen workshops in Amsterdam, losse spelprogramma’s Amsterdam, sportieve activiteiten Amsterdam, vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten Amsterdam, rondleiding Amsterdam of spetterende vaaruitjes in Amsterdam.

Uiteraard zijn deze onderdelen aan elkaar te koppelen tot één arrangment op maat.

Vanzelfsprekend kun je in Amsterdam ook zelf een evenement voor personeel of personeelsvereniging organiseren, eventueel met hulp van een gespecialiseerd bedrijf.

En er zijn natuurlijk minstens net zo veel mogelijkheden in steden en dorpen als Rotterdam, Den Haag of Scheveningen, om maar een paar uitwijkmogelijkheden te noemen binnen de Randstad.