De mooiste Nederlandse stranden

Reizen

Wie geniet er niet van een dag op het strand rondhangen als het lekker weer is of een mooie wandeling maken tijdens de zonsondergang. Wij Nederlanders boffen met het feit dat wij zo’n grote kustlijn hebben en dus ook van enorm veel stranden gebruik kunnen maken. Of je nu geniet van een boekje lezen, pootje baden of heel de dag zwemmen, het strand verveelt niet. Vakantiehuizen aan de Nederlandse kust zijn hierdoor ook onwijs in trek. Zeker vakantiehuizen Noord-Hollandse kust zijn erg in trek. Voor een dagje naar het strand of op vakantie in eigen land zijn deze huizen ideaal. Niet gek dat ze zo populair zijn.

Leukste wandeltochten door de duinen

Niet iedereen komt naar het strand om te genieten van de zon of een boekje te lezen. Wandelliefhebbers zijn dol op het uitwaaien tussen de duinen en genieten van de vergezichten die je vanaf een duintop kan zien. De mooiste wandelroutes door de Nederlandse duinen zijn te vinden in Zuid-holland langs de Noordzee of in Noord-Brabant bij de Loonse en Drunense duinen.

Tips voor een ideale stranddag

Als de zomer in aantocht is begint het bij veel mensen al te kriebelen. Het strandseizoen komt er aan. Hoe beleef je een ideale, zorgeloze stranddag? Hier een aantal tips. Berg je waardevolle spullen altijd goed op. Naast je waardevolle spullen kan je telefoon ook wel wat bescherming gebruiken tegen de zon, het water en het zand. Nog een tip: Vakantiehuis Callantsoog huren, dan hoef je nooit meer na een stranddag de auto in te stappen en naar huis te rijden! Daarnaast kan je een stranddag combineren met een bezoek aan een grote stad. Zo heb je de ideale mix tussen cultuur snuiven en zorgeloos luieren op het strand. En last but not least: vergeet je niet goed in te smeren. Niemand houdt er van om te verbranden.